Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ators bedrag


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Ator er genindsat som konge, og Martin og de andre børn venter bare på at få lov til at rejse op til jordens overflade. Men pludselig brister alle håb.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Henrik Munch Jørgensen

2007

Dværgene fra Terra er en letlæselig fantasy-serie i fire bind, som kan læses af børn og unge fra ca. 11 år og opefter. Bogen kan læses som fritidslæsning, men kan også anvendes i forbindelse med undervisning i fantasy-genren.

Børn forsvinder på mystisk vis fra jordens overflade. Martin er et af dem. Han mister bevidstheden og vågner op i den underjordiske by Terra, hvor dværgene lever og er midt i en krig om herredømmet. Martin og de andre børn prøver at flygte fra de ondskabsfulde dværge og oplever mange spændende og farefulde ting. Bidstrup har skrevet flere lignende fantasy-serier, bl.a. Shozin Sølvhår, 2006. Patrick Leis har lavet bøgernes forsider, som virkelig appellerer til fantasy-fans.

Der findes mange letlæste fantasy-serier efterhånden og efterspørgslen er stor. Denne serie vil blive flittigt udlånt.

Denne fantasy-serie vil helt sikkert fange målgruppens læsere og holde deres interesse fangen fra start til slut. Tempoet og spændingsniveauet er højt og bøgernes forsider er meget appellerende for målgruppen.


Himmelskibet

Nr. 14 (2007)

af

af

Flemming R.P. Rasch

Nr. 14 (2007)