Bøger / faglitteratur / kogebøger

Bålmad for børn


Beskrivelse


Når der skal laves mad over bål, er det en aktivitet for hele familien. Tænd op og gør dig klar til hyggelig timer i flammernes skær. Kogebog for den udeglade familie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2021

af

af

Martin Jørgensen

d. 29. juni 2021

Når der skal laves mad over bål, er det en aktivitet for hele familien. Tænd op og gør dig klar til hyggelige timer i flammernes skær. Kogebog for den udeglade familie.

Så skal der laves mad på bål. Bogen lægger ud med en guide til, hvordan man forbereder og styrer gode bål samt hvilket grej, der er godt at have med på bålpladsen. Bogens opskrifter spænder vidt, fra snacks til regulære måltider, fra snobrød til pulled pork, og alle er ganske ligetil at komme i gang med. Fælles for dem alle er, at tilberedningen er over enten gløder eller flammer. Forfatterne kommer også med tips til familieaktiviteter som fx lege og sanke. Eva og Nicolai Tram har tidligere udgivet to bøger om bålmad. Parret driver en restaurant i Sverige, hvor tilberedning over ild er omdrejningspunktet.

Tram-parret har en passion for udeliv og mad over flammer, og det skinner igennem i denne flotte kogebog. Opskrifterne hjælper godt med til at bevæge sig væk fra snobrød og pandekager og hen mod regulære og lækre måltider. Opskrifterne er eksemplarisk skrevet, så alle kan være med, og kombineret med flotte madfotos, leverer bogen lyst til at få tændt op og komme i gang. Bålsæsonen er hele året, og denne bog er en oplagt følgesvend. En herligt ukompliceret bog, præcis som bålhygge skal være.

Udtrykket er i forlængelse af Trams tidligere og populære bøger Bogen om bålmadGrøn bålmadBål i børnehøjde og Grøn bålmad. Bål i børnehøjde har en lignende børnevinkelUdtrykket er i forlængelse af Trams tidligere og populære bøger Bogen om bålmad og . Bål i børnehøjde har en lignende børnevinkelUdtrykket er i forlængelse af Trams tidligere og populære bøger Bogen om bålmad og Grøn bålmad. har en lignende børnevinkel.