Bøger / skønlitteratur / roman

Bambi


Beskrivelse


Krimi. En midsommerfest for en gruppe unge ender med gensidige drab. Et nyt syntetisk drug gør tilsyneladende brugerne vanvittige og for den unge politimand Zack og hans kolleger er spørgsmålet, om det er produceret med fortsæt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2017

af

af

Per Månson

d. 8. juni 2017

En midsommerfest for en gruppe unge ender med gensidige drab. Et nyt syntetisk drug gør tilsyneladende brugerne vanvittige og for Zack og hans politikolleger er spørgsmålet om det er produceret med fortsæt. For hårdkogte krimifans.

Den unge politimand Zack er ved at komme på ret fod og er i et lykkeligt parforhold. En ny sag sætter dog ham og kollegaen Deniz på hårde prøvelser: En gruppe unge går amok i en blodrus på en skærgårdsø midsommeraften og dræber hinanden. Der er ingen naturlig forklaring, men obduktionerne viser tegn på et meget giftigt stof, så der er tilsyneladende et farligt designerdrug i omløb. Efterhånden viser det sig, at de små piller måske er del af en bevidst plan, der går målrettet efter bl.a. nogen af de unge. Efterforskningen bringer Zack og hans nyvundne harmoni i fare. 3. del af "Herkulesserien".

Som de første bind i serien er det en hamrende spændende krimi, der er meget velskrevet.

Stieg Larssons læsere vil elske makkerparret og få en meget bedre læseoplevelse. Også tilhængere af Arne Dahl, Jesper Stein og Jens Lapidus vil få smæk for skillingerne.


litteratursiden.dk

d. 10. juli 2017

af

af

Arne Larsen

d. 10. juli 2017

Er man til hårdkogte svenske krimier fås det næppe bedre. Stemningen er dyster og mørk, underholdningen helt i top. Mons Kallentoft er et velkendt og etableret navn indenfor krimigenren med historiern...