Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Barder Bing og Fiskefyrenes hævn


Beskrivelse


Barder er bange for alting, og nu er han kommet til at spise fiske-fingre. Han er derfor meget bange for Fiskefyrene og deres hævn over, at han har spist deres fingre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 2. aug. 2016

Barder Bing er bange for alting, men noget af det han frygter allermest er Fiske-fyrene og deres hævn over dem som har spist fiske-fingre. For 10-12-årige der kan lide sjove og lidt uhyggelige bøger.

Dette er 2. bog i serien om drengen Barder som er bange for alle ting, på nær de 3 monstre som bor på hans værelse. Han er nu særdeles bange, for hans forældre har distraheret ham til at spise en tallerken fiske-fingre, og Barder ved at de i virkeligheden er rigtige fingre fra fisk, som en ond superskurk har muteret. Nu må Barder forsøge at undslippe Fiske-fyrenes hævn over dem som spiser deres fingre, men det bliver svært, for hans klasse skal på ekskursion til netop den fabrik som laver dem. Dette bind i serien er også illustreret af Pete Williamson.

Det er endnu et fint bind i serien. Humoren og den skøre handling ligner meget det 1. bind: Barder Bing og De frygtelige ting. Williamsons illustrationer er sjove, selvom de sine steder er en smule mørke og utydelige.

Samme sjove påfund kan man finde i Barry Hutchisons serie "Katastrofedagbog": Zombier!Aliens!Lappefjæs og Aliens! eller i forfatterens egen LappefjæsSamme sjove påfund kan man finde i Barry Hutchisons serie "Katastrofedagbog": Zombier! og eller i forfatterens egen LappefjæsSamme sjove påfund kan man finde i Barry Hutchisons serie "Katastrofedagbog": Zombier! og Aliens! eller i forfatterens egen .