Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bedragets bog


Beskrivelse


Quinn og Piper er tvillinger, men er på grund af en familieforbandelse blevet holdt adskilt siden fødslen. Den ene tvilling er god og forudbestemt til at løfte forbandelsen - den anden er ond og vil ifølge forbandelsen være skyld i den andens død. Men hvem er hvem?

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 19. apr. 2017

To tvillinger; en ond, en god. Men hvem er hvad - og er det i virkeligheden så enkelt? For unge fra 14 år og op, såvel som voksne YA-læsere.

Tvillingesøstrene Quinn og Piper har været holdt adskilt hele deres liv. En grum forbandelse hviler over familien og deres mor frygter at den ene pige er ond, mens den anden er god, og skæbnebestemt til at løfte forbandelsen. Quinn er således vokset op isoleret ude på landet sammen med deres bedstemor, mens Piper har levet en almindelig tilværelse med mor, far, skole og venner. Da søstrene mødes første gang er det til deres mors begravelse. Gennem bogens kapitler skiftes Quinn og Piper til at fortælle deres side af historien. Men hvem kan man stole på? Langsomt afsløres sandheden om pigernes og familiens hemmeligheder.

Spændende og urovækkende YA-roman, med masser af plot-twists og paranormale elementer. Bogen er velskrevet og selvom handlingen først for alvor tager fart omtrent halvvejs igennem, holder bogen sin læser i et jerngreb indtil sidste side.

I CirklenKaninhjerteSlettet må en gruppe tilsyneladende almindelige gymnasiepiger lære at tøjle deres overnaturlige evner før det er for sent. Uhyggen breder sig i den psykologiske, paranormale ungdomsthriller Kaninhjerte, hvor to tvillingesøstre involveres i en clairvoyant gruppes søgen efter en lille, forsvundet pige. Teri Terrys øvrige romaner, fx Slettet, kan også anbefalesI Cirklen må en gruppe tilsyneladende almindelige gymnasiepiger lære at tøjle deres overnaturlige evner før det er for sent. Uhyggen breder sig i den psykologiske, paranormale ungdomsthriller , hvor to tvillingesøstre involveres i en clairvoyant gruppes søgen efter en lille, forsvundet pige. Teri Terrys øvrige romaner, fx Slettet, kan også anbefalesI Cirklen må en gruppe tilsyneladende almindelige gymnasiepiger lære at tøjle deres overnaturlige evner før det er for sent. Uhyggen breder sig i den psykologiske, paranormale ungdomsthriller Kaninhjerte, hvor to tvillingesøstre involveres i en clairvoyant gruppes søgen efter en lille, forsvundet pige. Teri Terrys øvrige romaner, fx , kan også anbefales.


litteratursiden.dk

d. 24. apr. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 24. apr. 2017

Tvillingethriller. Spændende, nervepirrende og uhyggelig læsning for yngre voksne. Quinn dukker op til sin mors begravelse og opdager, at hun har en tvillingesøster. Quinn er selv vokset op totalt iso...


Weekendavisen

d. 28. juli 2017

af

af

Damian Arguimbau

d. 28. juli 2017