Bøger / faglitteratur

Bevidsthed : lev dit liv med en højere bevidsthed og større succes


Beskrivelse


Når man lever bevidst, kan man blandt andet tage bedre beslutninger. Forfatterne og markante personer giver indsigt i, hvordan de selv bruger bevidsthed. Håndgribelig spiritualitet til de selvindsigtsparate.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2023

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 31. mar. 2023

Når man lever bevidst, kan man blandt andet tage bedre beslutninger. Forfatterne og markante personer giver indsigt i, hvordan de selv bruger bevidsthed. Håndgribelig spiritualitet til de selvindsigtsparate.

Forfatterne vil inspirere til at leve et liv med højere bevidsthed, som kan omsættes til konkrete handlinger. Som at stoppe negative tanker, ændre vaner, få noget til at ske osv. På skift gennemgår de, hvad bevidsthed betyder for dem, og Rikke Hertz forklarer bl.a. de fire stadier af bevidsthed samt træning af taknemmelighedsmusklen. Anders Hansen præsenterer fire trin til at ændre mønstre, og syv trin til at leve et mere bevidst liv. Fem personer, heriblandt Hella Joof, bliver interviewet om, hvordan de lever bevidst. Der er også interview med den første statsborger-robot Sophia. Afsluttes med refleksioner om AI, og allersidst eksempler på hvad de spirituelle guider har svaret på spørgsmål fra deltagere i en seance. Med kapiteloversigt uden sidetal.

Smuk, lys og sart bog, der indbyder til fordybelse og ro. Hertz forstår at gøre det konkret og forståeligt, og begge forfattere krydrer med personlige og relevante historier. Interviewene er vedkommende og inspirerende. Robot-interview og delen om AI skiller sig ud, og fordrer særlig interesse.

Hertz' bog EnergiNuets kraftThe secret - hemmelighedenSpirituelle løsninger, Nuets kraft og The secret - hemmeligheden er oplagte til videre læsning. Spirituelle løsninger bruger Hertz som pensum på sin uddannelseHertz' bog Energi, og The secret - hemmeligheden er oplagte til videre læsning. Spirituelle løsninger bruger Hertz som pensum på sin uddannelseHertz' bog Energi, Nuets kraft og er oplagte til videre læsning. Spirituelle løsninger bruger Hertz som pensum på sin uddannelseHertz' bog Energi, Nuets kraft og The secret - hemmeligheden er oplagte til videre læsning. bruger Hertz som pensum på sin uddannelse.Informationer og udgaver