Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blændende højder


Beskrivelse


Teenagerne Avery, Leda, Rylin og Watt er filtret ind i et net af mørke hemmeligheder, der kan fælde dem hver især. Hvem kan stole på hvem? Og hvem er den mystiske Calliope, der pludselig gør sin entre i Tårnet med de tusinde etager?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 26. okt. 2017

Vi er i Tårnet - et 1000 etagers højhus på Manhattan anno 2118. Jo højere oppe man bor, jo rigere er man. Teenagerne Avery, Leda, Rylin og Watt er filtret ind i et net af mørke hemmeligheder, der kan fælde dem hver især. Hvem kan stole på hvem? Anbefales fra 13 år og op.

Leda plages af skyldfølelse over den fatale aften, hvor alt gik galt. Hun forsøger med næb og kløer at sikre sin hemmelighed, ved at true sig til en alliance med sin fjende Watt. Avery og Atlas kæmper en hård kamp for deres forbudte kærlighed. Rylin får et stipendie til samme skole som ekskæresten Cord. Og midt i alle forviklingerne dukker Calliope op, en smuk ung pige, der har sin helt egen lyssky dagsorden. "Blændende højder" er andet bind i en planlagt trilogi, der startede med Tusinde etager.

Tempoet er stadig hæsblæsende i andet bind af denne fede YA fortælling, hvor hovedpersonerne hver især udvikler sig rigtig meget. Det er Gossip Girl anno 2118. Der er fester, kærlighed og forelskelse og en masse intriger, godt mixet med et liv fuld af hightech luksus.

I Lise Bidstrups Spillets byDet er dig jeg vil ha' bor hovedpersonerne i Urban Vertikali også en lodret verden, hvor de rige bor øverst og de fattige nederst. Intriger, glamour, og New York findes i rigt mål i Det er dig jeg vil ha', dog uden fremtidsvinklenI Lise Bidstrups Spillets by bor hovedpersonerne i Urban Vertikali også en lodret verden, hvor de rige bor øverst og de fattige nederst. Intriger, glamour, og New York findes i rigt mål i , dog uden fremtidsvinklen.