Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blod


Beskrivelse


Fantasy. Om drengen Jonathan der opdager, at hans forsvundne mor havde tilknytning til den ondskabsfulde morder der er begyndt at hærge i Darkside. Snart er han inddraget i bydelens farligste hemmelighed - og i dens farligste familie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2009

af

af

Martin W Hansen

d. 10. dec. 2009

Henvender sig til yndere af fantasy- og gyserhistorier fra ca. 12 år og opefter.

Dette er anden del af forfatterens serie om Darkside - Londons skumle skyggeside. Stilmæssigt holder bogen til et sted mellem urban og dark fantasy. Det er endnu en spændende fortælling med et yderst skummelt persongalleri. Her er alt lige fra mordere, tyve, varulve, vampyrer og efterkommere af Jack the Ripper. Sproget er godt og let at læse og i kombination med den spændende handling er det en bog man bare stryger lige igennem. Bøgerne om Darkside har en lækker følelse af "gaslight", der nok skal tale til dem, der kan lide fortællinger fra Victoria-tidens London.

De der kan lide denne bog, vil også synes godt om Michael F. Scotts Den udødelige Nicholas Flamels hemmeligheder, Roderick Gordons Tunnel og især Chris Woodings Broderskabets forbandelse.

Der er en god stemning i bogen, den er let at læse og meget spændende. Let at anbefale til de fleste større drenge. Det er lykkedes forfatteren at holde stilen, og jeg glæder mig i hvert fald til det næste bind i serien.