Bøger / faglitteratur / opskrifter

Broderi - for kreative brodøser


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hver af de 16 projekt starter med en oversigt over de sting og materialer, man skal bruge, dernæst en beskrivelse af projektet og til sidst skabeloner. Der afsluttes med stingforklaring mv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. feb. 2020

af

af

Laura Winding

d. 28. feb. 2020

Kreabog med broderiidéer til hjemmet og ting, man har med på farten. For brodøser med nogen erfaring - også med at sy på maskine og i forskellige materialer.

Bogen består af 4 kapitler med i alt 16 projekter og et afsluttende afsnit med stingforklaring mv. Hvert projekt starter med en oversigt over de sting og materialer, man skal bruge, dernæst en beskrivelse af projektet og til sidst skabeloner. Der er mange miljøfotos af de færdige projekter. Der bruges en del specialudstyr udover nål, tråd og stof som fx fab pap, urværk, kork mv. Bogen har ingen leverandøroversigt. Alle sideangivelser i indholdsfortegnelsen på e-bogen rammer 2 sider skævt.

Louise Lerche Johansens kreationer er fine og hendes vejledninger indeholder let forståelige instrukser, men arbejdsbeskrivelserne fungerer bedst, de få steder, hvor der også er procesbilleder, som fx hvordan man syr et pænt hul (s. 70/72). Blandt projekterne kan de små opslagstavler og servietringe lavet af stofbeklædt karton virke lidt spøjse.

LLJ har udgivet to andre bøger: Broderi med juledrysSkal vi være pennevenner?BroderiBroderi og Skal vi være pennevenner?, som begge er meget i stil med denne. Har man mod på noget mere funky og freestyle broderi er Broderi og Broderi begge meget inspirerendeLLJ har udgivet to andre bøger: Broderi med juledrys og , som begge er meget i stil med denne. Har man mod på noget mere funky og freestyle broderi er Broderi og Broderi begge meget inspirerendeLLJ har udgivet to andre bøger: med juledrys og Skal vi være pennevenner?, som begge er meget i stil med denne. Har man mod på noget mere funky og freestyle broderi er og begge meget inspirerendeLLJ har udgivet to andre bøger: med juledrys og Skal vi være pennevenner?, som begge er meget i stil med denne. Har man mod på noget mere funky og freestyle broderi er og begge meget inspirerende.