Bøger / faglitteratur / øvelser

Brug din kreativitet og udfold dit potentiale


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2014

af

af

Merete Trap

d. 9. maj 2014

Her er en bog der giver inspiration og redskaber til at få mere kreativitet ind i livet. Henvender sig til læsere af selvhjælpsbøger.

Denne bog sætter fokus på, hvordan man får mere kreativitet ind i sit liv, både i hverdagen og på arbejdet, med henblik på at gennemgå en kreativ udviklingsproces og få mere livsglæde. I ti overordnede kapitler, med overskrifter som "Hvad er din kreative drøm", "Sådan styrker du dit kreative selvværd" og "Sådan opgraderer du din kreative værktøjskasse", sættes der fokus på at få skruet op for kreativiteten. Der tages udgangspunkt i de to forfatteres egne liv, kombineret med interviews med otte forskellige kreative personligheder. Bogen er en blanding af cases, interviews og værktøjer. Den har et lækkert layout og er nem at gå til, idet cases er markeret med en grå stribe i siden, mens interviews er markeret med en blå. Bogen er inspirerende og brugbar, og læsere med lyst til mere kreativitet i livet, vil få glæde af den. Eva Wang Gøttrup er kreativ coach, og Karen Toftegaard er kommunikationskonsulent. Dette er deres første bog sammen.

Kan sammenlignes med andre selvhjælpsbøger, med fokus på at udvikle sig kreativt og finde sit potentiale, som fx Kvinder med power og pondus, 2011 af Charlotte Thorsen. Kan også sammenlignes med bogen Hvad vil du virkelig?, 2013, som sætter fokus på, hvordan man realiserer sine drømme.

En inspirerende og brugbar selvhjælpsbog, med fokus på at bringe mere kreativitet ind i hverdagen og arbejdslivet.