Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bubbi - bliver f****** stjerne


Beskrivelse


Bubbi får muligheden for at gøre karriere som YouTube-stjerne, men falder snart i kløerne på den gale professor Vortex. Er Morten og Ritta i stand til at redde ham fra den gale videnskabsmand?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2018

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 9. aug. 2018

Anden bog i den sjove og skøre serie om den talende hund Bubbi. For piger og drenge fra omkring 9 år, der elsker et godt grin.

Mange kender nok Morten Münster og hans talende hund Bubbi fra YouTube, hvor man længe har kunnet følge parrets gakkede videoer. I 2017 udgav Morten Bubbi - den talende hund, hvor vi hører om hvordan det gik til at Bubbi i det hele taget blev i stand til at tale. I denne opfølger kan vi igen følge den talende hund, der denne gang kaster sig over en YouTube-karriere, der skal gøre ham stinkende rig; det tror Mortens kæreste Ritta i al fald. Morten vil egentlig allerhelst at alting skal være helt normalt. Det bliver det imidlertid langt fra, for Professor Vortex ligger igen på lur efter Bubbi, og Ritta og Morten må smide alt de har i hænderne for at redde Bubbi fra den gale videnskabsmand. Bogen er, som første del af serien, skrevet i samarbejde mellem YouTube-stjernen Morten Münster og børnebogsforfatteren Merlin P. Mann.

Bogen underholder med masser af skøre optrin og morsomme replikker, og tween-læserne vil elske hele molevitten. Nogle af de kedelige voksne vil måske finde sproget en anelse for farverigt.

Der er heldigvis mange bøger til de, der sætter sætter pris på fjollede bøger og et godt grin, fx bøgerne om Karmaboy, der indledes med Karmaboy - kometen og den onde numsekløeTernet Ninja, eller måske Ternet NinjaDer er heldigvis mange bøger til de, der sætter sætter pris på fjollede bøger og et godt grin, fx bøgerne om Karmaboy, der indledes med Karmaboy - kometen og den onde numsekløe, eller måske .