Bøger / faglitteratur / gør-det-selv

Byg din egen cykel


Beskrivelse


Guide til bygning af cykel primært af brugte dele, med udførlige beskrivelser og billeder af, hvordan værktøjet fungerer, hvor og hvordan man finder de rigtige reservedele, hvilke elementer en cykel er bygget op af, samt hvordan man skiller og samler den fra A-Z.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Henrik H Pedersen

d. 19. apr. 2016

Guide om at bygge sin egen cykel, med detaljerede fotos og beskrivelse af hvilket værktøj man skal bruge, samt om køb af de rigtige reservedele. En bog for cykel-entusiaster som tidligere har lånt bøger om cykelreparation og vedligeholdelse.

Den selvlærte cykelbygger og bogens forfatter Christian Rindorf viser i tekst og fotos hvordan man samler og bygger en cykel. Herunder findes trin for trin vejledning mht. montering af dele helt ned i mindste detalje. Bogen starter med det grundlæggende hvad angår valg af det rigtige værktøj, hvor man køber det og hvordan man kan indrette et værksted. Her er desuden afsnit om bestilling af dele til cyklen foruden almindelig vedligeholdelse. Sidst i bogen findes udvalgte selvlavede cykler til inspiration for andre.

Original og spændende cykelbog om at lave sin egen cykel. Man får stor lyst til selv at prøve. Meget fin disposition, layout og trin-for-trin vejledning med relevant tekst og fotos.

Hvad angår det at bygge sin egen cykel er nærværende bog den første på dansk om emnet. Mht. reparation og vedligeholdelse kan man også læse om dette i CykelreparationPolitikens bog om cykelreparation og vedligeholdelse og Politikens bog om cykelreparation og vedligeholdelseHvad angår det at bygge sin egen cykel er nærværende bog den første på dansk om emnet. Mht. reparation og vedligeholdelse kan man også læse om dette i Cykelreparation og .