Bøger / faglitteratur / vejledninger

Cykelreparation : hvordan jeg reparerer og vedligeholder min cykel


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2015

af

af

Henrik H Pedersen

d. 5. mar. 2015

Visuel guide om hvordan man reparerer sin hverdagscykel, racer eller mountainbike. De mange detaljerede fotos gør bogen meget anvendelig for voksne nybegyndere og større børn.

Allround brugsbog om at reparere flere typer af cykler, fra den almindelige hverdagscykel til den mere komplicerede motionscykel, herunder raceren og mountainbiken. Bogen, som er i liggende A4 format og kraftig hardback kvalitet, har et karakteristisk layout med masser af farvefotos som detaljeret viser de forskellige reparationer. Således beskrives de grundlæggende elementer vedrørende brug af rigtigt værktøj og den daglige vedligeholdelse af cyklens "maskinrum" herunder bremser, gear, hjul, krank og pedaler. Desuden er der afsnit om ny cykel leveret i løsdele og cykel leveret 90 procent samlet, hvilket er almindeligt når man fx bestiller ny cykel over nettet. Forfatter Per Henrik Brask, som er træner, instruktør og cykelentusiast, har tidligere fået udgivet bl.a. LandevejscyklingReparation og vedligeholdelse af cykler og Reparation og vedligeholdelse af cyklerAllround brugsbog om at reparere flere typer af cykler, fra den almindelige hverdagscykel til den mere komplicerede motionscykel, herunder raceren og mountainbiken. Bogen, som er i liggende A4 format og kraftig hardback kvalitet, har et karakteristisk layout med masser af farvefotos som detaljeret viser de forskellige reparationer. Således beskrives de grundlæggende elementer vedrørende brug af rigtigt værktøj og den daglige vedligeholdelse af cyklens "maskinrum" herunder bremser, gear, hjul, krank og pedaler. Desuden er der afsnit om ny cykel leveret i løsdele og cykel leveret 90 procent samlet, hvilket er almindeligt når man fx bestiller ny cykel over nettet. Forfatter Per Henrik Brask, som er træner, instruktør og cykelentusiast, har tidligere fået udgivet bl.a. Landevejscykling og .

Absolut den mest gennemførte brugsbog om cykelreparation jeg endnu har set på dansk. Desuden har bogen de nyeste typer og teknikker med.

Minder delvis om Brasks egen Reparation og vedligeholdelse af cyklerCykelguide - valg og vedligeholdPolitikens bog om cykelreparation og vedligeholdelse og har også emner til fælles med Cykelguide - valg og vedligehold samt Politikens bog om cykelreparation og vedligeholdelseMinder delvis om Brasks egen Reparation og vedligeholdelse af cykler og har også emner til fælles med samt Politikens bog om cykelreparation og vedligeholdelseMinder delvis om Brasks egen Reparation og vedligeholdelse af cykler og har også emner til fælles med Cykelguide - valg og vedligehold samt .