Bøger / faglitteratur / idebøger

Byg med paller! : DIY-møbler og -indretning til hus og have


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2015

af

af

Frederik Nielsen

d. 8. juni 2015

Byg med paller og andet genbrugstræ til hjemmet, udestuen og haven. For alle som gerne vil inspireres til at lave deres egne møbler med genbrug fremfor at købe nyt.

Den tyske forfatter har udgivet flere bøger indenfor forskellige hobbyemner men det er den første der er oversat til dansk. De forskellige projekter er inddelt efter hvilke rum i huset de kan bruges til og hvor i haven de hører til. Det er en blanding af små nemme projekter som man kan gå i gang med også sammen med børn og så er der større mere krævende projekter hvor det er bedst at være to voksne. Der kan bygges alt fra seng, sofa, ur, vinreol, natbord, skammel, lænestol til havebænk, urtebord, legehus, sandkasse, liggestol og meget mere. Alle instruktionerne er grundige trin for trin med billeder, tekst og en oversigt over hvilke materialer der skal bruges. Forfatteren giver også forskellige fif og tricks og en introduktion til hvordan du bedst bruger genbrugstræet.

Bogen har masser af flotte og inspirerende billeder, så man selv kan arbejde videre med egne ideer. De mange forskellige projekter gør bogen interessant for et bredt publikum.

På engelsk er der flere bøger om hvordan man kan bruge paller til at bygge ting til hjemmet og haven fx Wood pallet projectsDIY wood pallet projectsRemake Ikea og DIY wood pallet projects men på dansk er der flere ligheder med Remake Ikea der dog ikke bruger genbrugstræ men genbruger møbler fra IkeaPå engelsk er der flere bøger om hvordan man kan bruge paller til at bygge ting til hjemmet og haven fx Wood pallet projects og men på dansk er der flere ligheder med Remake Ikea der dog ikke bruger genbrugstræ men genbruger møbler fra IkeaPå engelsk er der flere bøger om hvordan man kan bruge paller til at bygge ting til hjemmet og haven fx Wood pallet projects og DIY wood pallet projects men på dansk er der flere ligheder med der dog ikke bruger genbrugstræ men genbruger møbler fra Ikea.