Bøger / skønlitteratur

Chiara Rosenberg : en masochistisk dominas bekendelser


Beskrivelse


Tegneserie. Den smukke Chiara Rosenberg og hendes mand Angelo elsker hinanden, men har svært ved at få deres magtbaserede sexliv til at fungere. Via nogle sidespring afprøver Chiara forskellige erotiske roller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2017

af

af

Steffen Kronborg

d. 27. nov. 2017

Den smukke Chiara Rosenberg og hendes mand Angelo elsker hinanden, men har svært ved at få deres magtbaserede sexliv til at fungere. Via nogle sidespring afprøver Chiara forskellige erotiske roller. Erotisk tegneserie, mest for mænd.

Roberto Baldazzini er en garvet tegneserieveteran i sit hjemland, Italien, hvor han bl.a. er kendt for serien "Stella Noris". Hverken han eller forfatteren Pes har tidligere været præsenteret på dansk. Baldazzinis let genkendelige tegnestil kan bedst karakteriseres som en stiliseret version af Hergés "klare linje" med ekstra kraftige konturlinjer.

Selv om forlaget bag udgivelsen hedder High Heels Society, er der ikke tale om chick lit, men derimod om en form for blød porno, hvor læseren aldrig bliver vidne til detaljerne omkring selve akten. Til gengæld er der konstant fokus på den kvindelige hovedpersons yppige skikkelse, som vises fra alle vinkler og i alle stillinger. Når billedsiden i beige og rødbrune farver aldrig bliver lummer, skyldes det først og fremmest Baldazzinis usædvanligt elegante streg, som placerer tegneren højt blandt "klare linje"-tegnerne, og som mere end opvejer Pes' ret ligegyldige og noget konstruerede intrige.

Hvis rækken af erotiske tegneseriealbums med serietitlen "Fanny" (1986-1995) fortsat eksisterede, ville "Chiara Rosenberg" være et oplagt bidrag til serien.