Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De blå-gule djævle junior - målmand søges


Beskrivelse


Mehmet vil gerne være en rigtig god angriber, men så skal han træne i en fodboldklub. Men hvordan skal han få tid til det, når han hele tiden skal passe lillebror, som oven i købet er bedre til fodbold end Mehmet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2015

af

af

Janne Møller Nielsen

d. 27. nov. 2015

To bind i ny serie om spillerne på fodboldholdet "De blå-gule djævle". Til 8-10-årige fodboldglade drenge og piger.

I "Verdens bedste hold" elsker Niko og Alex at spille fodbold. De drømmer om at blive professionelle, men har svært ved at finde et godt sted at træne. Heldigvis møder de Catrina, som har en plan. I "Målmand søges" vil Mehmet gerne være en god angriber, og det irriterer ham, at lillebror Enes er bedre til fodbold. En dag tager Mehmet med Niko og Alex til træning i deres fodboldklub. Her opdager han, at han har et særligt talent. Bøgerne har farveillustrationer og er i hardback. Lix 22.

God serie, hvis man kan lide fodbold. Bøgerne begynder med et kort kapitel, der fortæller om personerne og deres "problemer". På den måde er man forberedt på historien, inden den rigtigt begynder. Der er ikke meget støtte til teksten i illustrationerne.

Mange fodboldserier ligner denne - fx Knoglerød IF erobrer verdenGode venner og et straffesparkDe blå-gule djævle - Moritz' nye klub fra serien "Knoglerød IF", eller Gode venner og et straffespark fra serien "Fodboldholdet" De blå-gule djævle - Moritz' nye klubMange fodboldserier ligner denne - fx Knoglerød IF erobrer verden fra serien "Knoglerød IF", eller fra serien "Fodboldholdet" De blå-gule djævle - Moritz' nye klubMange fodboldserier ligner denne - fx Knoglerød IF erobrer verden fra serien "Knoglerød IF", eller Gode venner og et straffespark fra serien "Fodboldholdet" .