Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De magiske børn - Marco Polos skat


Beskrivelse


Følg pigen Sarah i 1298 i Venedig, hvor mystiske begivenheder truer hendes drøm om at gøre Venedig til hendes hjem og hvor hun samtidig møder en gruppe børn, der kan forandre alt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juni 2018

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 4. juni 2018

Følg pigen Sarah i 1298 i Venedig, hvor mystiske begivenheder truer hendes drøm om at gøre Venedig til sit hjem. Kan selvlæses fra 10 år, men læses højt fra 8 år. Dette er første bind i en ny magisk serie.

"Marco Polos skat" foregår i 1200-tallets Venedig og handler om den jødiske pige Sarah, som møder en gruppe børn med en helt særlig hemmelighed. Parallelt med historien om børnene fortæller romanen om opdagelsesrejsende Marco Polo og om globaliseringens spæde start i Europa. En hemmelig loge af børn ser dagens lys, og ved hjælp af fantasien kraft er de med til at ændre verdenshistorien. Forfatterne er brødrene Lasse og Martin Lyngbo, der er henholdsvis sangskriver, musiker, producer og teaterinstruktør. Inspirationen har de hentet på en familieferie til Venedig.

En yderst spændende, historisk og magisk roman, der fører én tilbage i tiden og ud på spændende eventyr. Forsiden er en flot fotocollage, der nok skal vække interesse.

Er du til flere historiske og magiske romaner, så læs også serien om Arthur fx Arthur - kongen i stenenDet Levende Sværd eller Det Levende Sværd af Cecilie EkenEr du til flere historiske og magiske romaner, så læs også serien om Arthur fx Arthur - kongen i stenen eller af Cecilie Eken.


Information

d. 15. juni 2018

af

af

Anita Brask Rasmussen

d. 15. juni 2018