Bøger / skønlitteratur / roman

De voksnes rækker


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Vittoria og Conny lever hver deres meget forskellige liv, indtil Conny bliver gravid. Vittoria skal forholde sig til ikke at kunne blive gravid og til Connys og Ejnars tidligere forhold. Vittorias papdatter Helle, kommer i puberteten og det forandrer hende.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 12. okt. 2017

En underholdende og selvstændig fortsættelse til Italiensvej. Året er 1964 og vi følger både Vittoria, Conny og i særdeleshed Vittorias papdatter Helle, i hendes indtræden i de voksnes rækker. For alle læsere af skønlitteratur.

Romanen er en selvstændig fortsættelse til Italiensvej. Vittoria og Conny lever to meget forskellige liv, hvor Vittoria ikke længere har et aktivt kærlighedsliv men har helliget sig livet som husmor. Conny lever et sorgløst liv, indtil den dag hun bliver gravid. Hendes graviditet påvirker Vittoria voldsomt, da hun ikke selv er i stand til at blive gravid. Samtidig erfarer hun, at Conny og Ejnar har haft et forhold til hinanden og at hun ikke var Ejnars første valg. Sideløbende følger vi Vittorias papdatter og Ejnars datter, Helle, der skal konfirmeres og som er blevet en besværlig og uregerlig teenager.

En helt igennem god roman som både er velskrevet og underholdende. Kan anbefales til alle læsere som ønsker en rolig og hyggelig roman.

Hvis man ønsker at læse tidssvarende romaner, som fortællemæssigt minder om Anna Grue, kan Jane Aamunds forfatterskab anbefales. En anden skønlitterær forfatter i stil med Anna Grue, kunne være Katarina Bivald som har skrevet den romantiske og hyggelige bog Læserne i Broken Wheel anbefaler som også handler om kvindeliv, kærlighed og identitet.


litteratursiden.dk

d. 26. okt. 2017

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 26. okt. 2017

Medrivende roman om året 1964, som det udspiller sig i en velkendt middelklassefamilie på Italiensvej. Anna Grue skriver sig flot ind i tidens tendenser og toner. ’De voksnes rækker’ er en fortsættels...


Jyllands-posten

d. 4. nov. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 4. nov. 2017