Bøger / skønlitteratur / roman

Den evige brudepige


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Maddie er eventplanlægger og shanghajes af en veninde til at planlægge hendes bryllup - gratis. Samtidig skal en anden veninde skilles, arbejdet stresser, og kærligheden trænger sig på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juli 2017

af

af

Iben Jakobsen

d. 12. juli 2017

Maddie er aldrig nogens førsteprioritet. Hun hjælper til i kulisserne, men ingen siger tak - og hun er rigtig dårlig til at sige fra. Men nu er tiden endelig til, at hun får hovedrollen i sit eget liv. For alle fans af chick lit og romantiske komedier.

Da festarrangøren Maddie bliver spurgt om hun vil stå for sin bedste venindes bryllup, kan hun selvfølgelig ikke sige nej. Men med en bridezilla til en veninde, en krævende chef og en ven, som skal skilles, bliver det snart for meget at håndtere. Hertil kommeret nyt (og meget hot!) bekendtskab, som ofte og gerne ringer på hendes dør. Alle vil have noget af Maddie - på nær, måske, én.

Hysterisk morsom og sød bog - et pragteksemplar inden for sin genre. Der bliver hevet og trukket i Maddie fra alle sider - tilsyneladende uden at nogen tager hensyn til hvad hun egentlig kunne tænke sig og hvordan hun har det, men det er op til hende at sige fra (og da hun endelig gør det, er det smukt!). Bogen er velskrevet og fængende - en vaskeægte pageturner med en dejlig humor, der gav anledning til adskillige latterudbrud.

Andre charmerende og sjove chicklitt forfattere er fx Mhairi McFarlane, Katy Colins, Helen Fielding og Sophie Kinsella.