Bøger / skønlitteratur / digte

Den fe i parken : karakterisering 2014


Beskrivelse


Digte. Svulstige erotiske hyperdigte, der kan læses i forbifarten uden at bremse ned.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2014

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 10. juni 2014

Til læsere af hurtige og rablende ordrige digte.

Den produktive digter Peter Vind Huss er igen aktuel med en digtsamling. I denne udgivelse låner Vind Huss og tager frit fra sine andre digtsamlinger og laver om og flytter rundt. Det er som om Vind Huss er blevet endnu mere svulstig og erotisk i denne digtsamling i forhold til hans forrige. Køn og kønsorganer fylder mere og mere i det transcendentale univers, hvor meningen vejrer i vinden. Med Vind Huss' digte er man tit i tvivl om han er i sjette gear eller kører i tomgang, for det er ikke altid decideret nemt af finde nydelsen i det ekstreme ordflow. Vind Huss' hurtige, fragmenterede og ordrige stil både forrykker og frastøder. Man kan hurtigt køre fast i den. "...voldtag min svensknøgle. Jeg kalder dig videre-:Skodsborgbadet.Havnen.Den forsømte.Mit forår.Bluse.Lokkende leg i mit kærtegn.Så lang og stiv en pik, - i din slanke midje.Er du også yderst i romantik, fe, onanidyr, gudinde, elskede umættelige sexede unge skår...".

Stilen i bogen ligner meget Vind Huss' tidligere. Vind Huss minder om navne som, Ole Sarvig og Lars Bukdahl, men Vind Huss har ikke den største læserskare.

En ganske standard, hvis man kan sige det om så ordrige og rablende digte, Vind Huss udgivelse, der kun skal anskaffes, hvis man i forvejen har læsere til hans lyrik.Informationer og udgaver