Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Den komplette guide til Pokémon Go


Beskrivelse


Bliv bedre til at spille "Pokémon Go" med denne guide som hjælper dig med alle spillets facetter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 19. maj 2017

Bliv bedre til at spille "Pokemon Go" med denne guide som hjælper dig med alle spillets facetter. For "Pokemon Go" spillere fra ca. 9-10 år og opefter.

Bogen indeholder mange tips og tricks til at blive bedre til at fange Pokemon'er i det populære spil. Bogen indledes af et forord fra den danske Youtuber Brian Ikast, og derudover indeholder bogen artikler om spillet, anmeldelser af gode powerbanks, så man kan spille i længere tid, en oversigt over Pokemon-spillenes historie og lidt skævere ting som pandekageopskrifter og tips til andre spil en Pokemon-fan måske ville kunne lide. Bogen er i blødt bind.

Det er en meget flot tips-og-tricks-bog om Pokemon Go-spillet. Der er alt hvad en ægte fan af spillet vil kunne lide, og meget lidt der giver mening for en udenforstående. Det er en meget flot bog, som dog bærer præg af, at være en original-udgivelse fra 2016, da den flere gange omtaler "i år" som værende 20-års jubilæums-år for Pokemon-spillene (det var i 2016).

Bogen vil begejstre dem der kunne lide Den uofficielle Pokémon Go håndbogBliv en mester i Pokémon Go og Bliv en mester i Pokémon GoBogen vil begejstre dem der kunne lide Den uofficielle Pokémon Go håndbog og .Informationer og udgaver