Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den magiske sommer


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Josefine er taget på sommerferie hos sin tante ved Vesterhavet. Her møder hun en sød fyr, som er vildt god til at surfe. Mon de skal være mere end venner?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2020

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 17. jan. 2020

Sommerferie, surfing og Vesterhavet - en rigtig ferieforelskelse venter Josefine. Ny serie med samme personer som i serien "Pigeliv". Især for 10-12-årige.

Josefine har fået lov til at tilbringe sommeren sammen med sin faster i fasterens sommerhus ved Vesterhavet. Hendes søster og to fædre er taget til Spanien. Josefine får arbejde i fasterens iskiosk og har planer om at lære at surfe. En af de første dage støder Josefine ind i en lokal fyr som er virkelig god til at surfe. Det bliver starten på en spændende sommer.

Virkelig fin historie om Josefine og hendes sommerflirt med surfing og ham der den søde fyr. Man kan smage isen og fornemme sandet mellem tæerne.

Sara Ejersbo har tidligere skrevet tre bøger om Josefine og hendes venner og veninder i serien "Pigeliv", som i rækkefølge hedder Klassens dronningEmmas hemmelighedYoutuber for en dagDen her sommer, Emmas hemmelighed og Youtuber for en dag. Den her sommer er også om veninder og en sommerforelskelse - dog i graphic novel format og til lidt ældre læsere (fra 14 år)Sara Ejersbo har tidligere skrevet tre bøger om Josefine og hendes venner og veninder i serien "Pigeliv", som i rækkefølge hedder Klassens dronning, og Youtuber for en dag. Den her sommer er også om veninder og en sommerforelskelse - dog i graphic novel format og til lidt ældre læsere (fra 14 år)Sara Ejersbo har tidligere skrevet tre bøger om Josefine og hendes venner og veninder i serien "Pigeliv", som i rækkefølge hedder Klassens dronning, Emmas hemmelighed og . Den her sommer er også om veninder og en sommerforelskelse - dog i graphic novel format og til lidt ældre læsere (fra 14 år)Sara Ejersbo har tidligere skrevet tre bøger om Josefine og hendes venner og veninder i serien "Pigeliv", som i rækkefølge hedder Klassens dronning, Emmas hemmelighed og Youtuber for en dag. er også om veninder og en sommerforelskelse - dog i graphic novel format og til lidt ældre læsere (fra 14 år).


litteratursiden.dk

d. 13. feb. 2020

af

af

Marion Tirsgaard

d. 13. feb. 2020

Med sol, surf og strand tilsat et drys sommerforelskelse rammer Sara Ejersbo helt og aldeles plet med denne første bog i en ny trilogi. Chicklitt for tweens- og teenagere, når det er bedst. Josefine s...


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 3 (2020)

af

af

Kirsten Aggerholm (f. 1934)

Årg. 73, nr. 3 (2020)