Bøger / skønlitteratur / roman

Det der er værre


Beskrivelse


Krimi med makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. En kvinde tilstår på dødslejet et ti år gammelt mord, en anden har tilstået og er dømt for. Hvorfor løj han, og hvad truer ham efter løsladelsen?

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2016

af

af

Per Månson

d. 1. sep. 2016

Krimi med makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. En kvinde tilstår på dødslejet et ti år gammelt mord, en anden har tilstået og er dømt for. Hvorfor løj han, og hvad truer ham efter løsladelsen? For krimilæsere, der ikke er til den udpenslede vold.

Belling bliver tilkaldt til et hospice, hvor en ældre kvinde tilstår et mord og har tekniske beviser. En anden har tilstået mordet og har afsonet næsten ti år. Belling vil gerne have en forklaring på, hvorfor han gik i fængsel uden grund, men får ingen, og kort tid efter er den uskyldigt dømte selv mordoffer i en meget speget sag omkring et velhaverkvarter i Rungsted.

Et originalt plot og en stor gåde at løse for makkerparret. Lars Kjædegaards styrke er igen hans sprog og overbevisende dialoger. Serien bør læses i sammenhæng.

Kan bedst sammenlignes med old-school-forfattere som Kirsten Holst, Torben Nielsen og Orla Johansen.


litteratursiden.dk

d. 13. okt. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 13. okt. 2016

Siderne vender nærmest sig selv i niende, selvstændige bind af Kjædegaards spændende serie om Belling og Hvid. Jeg er vild med Lars Kjædegaards serie om Thor Belling og Anita Hvid. Selvom de er meget ...


Jyllands-posten

d. 2. okt. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 2. okt. 2016


Politiken

d. 30. sep. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 30. sep. 2016


Weekendavisen

d. 23. dec. 2016

af

af

Katinka Bruhn

d. 23. dec. 2016