Bøger / skønlitteratur / roman

Det der ligger gemt i sneen : spændingsroman


Beskrivelse


Flere mennesker befinder sig på samme sneglatte vej i et skæbnesvangert øjeblik, hvor én af dem kører galt og dør. Men intet er som det ser ud til at være. Hvad er sandheden, og hvad skete der reelt i dødsøjeblikket?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 17. mar. 2020

Fremragende psykologisk spændingsroman om tilfældige mennesker, hvis skæbner bliver flettet sammen af et tragisk biluheld på en sneglat vej. For læsere af psykologiske spændingsromaner.

En kvinde og hendes elsker er på vej til en afsides liggende hytte for at være sammen, en kvinde med indkøbsvarer får et lift af en tilfældig forbipasserende og en mand sætter sig ind i sin bil for at køre hjem til sin kone. De krydser hinanden på en tilsneet og glat vej, bilerne slingrer og en af dem dør. Men hvad skete der reelt i dødsøjeblikket og bagefter? Ulykken får skæbnesvanger betydning for alle de involverede, og flere år senere krydses deres veje. Deres skæbner er for bestandigt sammenflettede pga. ulykken og brik for brik går det op for de involverede, hvad der reelt skete den dag på vejen. Intet er som det ser ud til være og hvad er sandheden? Når puslespillet er lagt, vil det have forandret alles liv for evigt.

Velskrevet og underholdende spændingsroman som er helt umulig at lægge fra sig. Man må bare have næste side med, så endnu en brik kan lægges i det uhyggelige og skæbnesvangre puslespil. Kan varmt anbefales til alle læsere af både spændingsromaner og krimier.

Der findes rigtig mange gode spændingsromaner på hylderne. Af nogle af dem kan nævnes Kvinden førSommerfugleeffekten af J.P. Delaney og Sommerfugleeffekten af Karin AlvtegenDer findes rigtig mange gode spændingsromaner på hylderne. Af nogle af dem kan nævnes Kvinden før af J.P. Delaney og af Karin Alvtegen.


litteratursiden.dk

d. 10. apr. 2020

af

af

Lene Jensen

d. 10. apr. 2020

Spændende og anderledes psykologisk thriller holder sin læser fanget fra første til sidste side. Denne thrillers skudsikre plot er virkelig godt fundet på, og jeg havde ikke gennemskuet noget som hels...


Jyllands-posten

d. 10. maj 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 10. maj 2020