Bøger / faglitteratur

Det gør ondt i maven, mor : skab mere nærvær, mindre stress og smukke øjeblikke med dit barn


Beskrivelse


Forældreguide om at at skabe en tæt og dyb kontakt mellem forældre og børn.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2018

af

af

Grethe Lorentzen

d. 31. juli 2018

Forældreguide om at at skabe en tæt og dyb kontakt mellem forældre og børn.

Hvis du vil have en dyb kontakt med dine børn, må du forholde dig til din egen følelsesmæssige arv fra barndommen, de ømme punkter, og den ubevidste del af forældreskabet, forklarer forfatterne. De giver råd om hvordan et ligeværdigt og tæt forhold til børnene opnås. De fortæller om deres egne barndomsoplevelser, om deres liv med børnene og giver eksempler fra psykologisk praksis. De pointerer bl.a. betydningen af nærvær, aktiv lytning, empatisk adfærd, leg, fysisk kontakt og mindfulness-øvelser med børnene. De kommer også omkring emner som børnenes adfærd på sociale medier, disciplin, værdier, konflikter og rammer om et godt børneliv. Til slut opsummeres deres budskaber. Forfatterne er mødre, og henholdsvis psykolog og psykoterapeut.

Du skal ikke bare "fixe det", overhøre det, eller lade dine egne personlige frustrationer tage dagsordenen, men gå i øjenhøjde med dine børn. Det er de centrale budskaber i denne gode fortælling om et nært forhold mellem forældre og børn. Hvor svært det kan være i en hektisk hverdag illustrerer forfatterne selv med deres personlige historier.

Glade børn med højt selvværdGlade børn med kærlighed og grænser giver anvisninger på, hvordan forældre kan kommunikere med deres børn for at styrke deres selvværd. Glade børn med kærlighed og grænser er en forældrebog, som giver gode råd til usikre forældreGlade børn med højt selvværd giver anvisninger på, hvordan forældre kan kommunikere med deres børn for at styrke deres selvværd. er en forældrebog, som giver gode råd til usikre forældre.