Bøger / skønlitteratur / roman

Det sidste suk


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. I Pennsylvania er en psykopatisk massemorder gået i dækning efter at have myrdet en række kvinder ved langsom kvælning. Sherry Moore er den blinde efterforskningskonsulent, der tilkaldes for at hjælpe politiet i efterforskningsarbejdet. Snart er hun selv i farezonen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. apr. 2009

af

af

Sanne Caft

d. 6. apr. 2009

Anden roman på dansk fra George D. Shuman, hvis danske debutroman 18 sekunder kom i 2008. Denne fortsætter, hvor etteren slap. Her er tale om velfungerende krimier med et overnaturligt element i skikkelse af den blinde, synske efterforskningskonsulent Sherry Moore. Denne retter sig som forgængeren til både mænd og kvinder, der gerne vil læse en krimi med gang i.

Et par smukke kvindeøjne over en storby skyline i tåget layout slår stemningen an. Sherry Moore bliver nok engang tilkaldt til en sag, da politiet har brug for hendes synske evner til at se, hvad en række myrdede kvinder har set i deres sidste sekunder, inden en traumatiseret og psykopatisk massemorder har slået dem ihjel. Shuman skriver effektivt og velfungerende med en god blanding af action og personernes liv. Sherry Moore er igen hovedperson, og ud over hendes efterforskningsarbejde og pinefulde privatliv får vi morderens opvækst og nutidige ugerninger.

Anden bog i serien fra den tidligere politibetjent. Etteren var nomineret til The Shamus-Award og The International Thriller Writers Award. Den ligger på grænsen mellem en krimi og en thriller.

Bind 2 i serien om den blinde Sherry Moore, der hjælper politiet ved at se døde menneskers sidste sekunder med en slags clairvoyant evne, der forklares semi-videnskabeligt. I denne kommer hun selv i farezonen, da en psykopatisk massemorder begynder at kvæle kvinder. Til læsere af letlæste og velfungerende kriminalromaner med thrillerelementer.


litteratursiden.dk

d. 27. apr. 2009

af

af

Jette S. F. Holst

d. 27. apr. 2009

En seriemorder med hang til kvælningslege slår til, og Sherry Moore må endnu en gang stille sin usædvanlige evne til rådighed for politiet. Sherry Moore er blind. Til gengæld har hun en usædvanlig ev...