Bøger / faglitteratur / erindringer

Det skal føles godt : tag hjertet med på vejen mod succes


Beskrivelse


Skønhedseksperten Ole Henriksen (f. 1951) beretter om drengeårene i Nibe, om mødet med det homoseksuelle miljø og om sit liv og sin internationale karriere i Los Angeles. Desuden inspiration til at finde motivation og styrke til at bryde ud og turde sætte sig mål i livet.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2018

af

af

Louise Hede Jessen

d. 12. okt. 2018

Ole Henriksen er kendt som den positive og glade cremekonge. Men vejen dertil har ikke altid været en dans på roser. For alle voksne læsere der er nysgerrige på Ole Henriksen.

Ole Henriksen voksede op i en lille by i Nordjylland, hvor han fra en meget tidlig alder følte sig forkert og anderledes. Denne følelse sendte ham ud i verden for at finde sit ståsted, hvilket bl.a. betød en uddannelse som kosmetiker. Ole åbnede sin egen klinik i Hollywood, som hurtigt voksede sig stor. Ole deler ud af sin vej til succes, og hvordan han har bibeholdt sit positive livssyn trods modstand. Skrevet i samarbejde med Tina Jøhnk Christensen. Indeholder billeder.

En yderst vellykket blanding af Ole Henriksens livshistorie og motivation for dem der ønsker at skabe succes. Hans positivitet skinner igennem og smitter læseren. Han er ikke bange for at stå ved de fejl han selv har begået på sin vej til succes. Det giver et meget sympatisk billede af ham, både som privatperson og i hans professionelle virke.

Andre bøger om og med Ole Henriksen findes med Sådan får du Ole Henriksens hjerneLivet er en gaveEt ærligt liv, Livet er en gave og Et ærligt livAndre bøger om og med Ole Henriksen findes med Sådan får du Ole Henriksens hjerne, og Et ærligt livAndre bøger om og med Ole Henriksen findes med Sådan får du Ole Henriksens hjerne, Livet er en gave og .


litteratursiden.dk

d. 10. dec. 2018

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 10. dec. 2018

Vejen til at være et generøst menneske har ikke været uden smerte og nedture. Ole Henriksen afslører hemmeligheden bag sin succes gennem masser af personlige anekdoter. Hvem ville ikke ønske at være e...


Berlingske tidende

d. 3. nov. 2018

af

af

Jette Meier Hammerich

d. 3. nov. 2018