Bøger / faglitteratur / kogebøger

Det småtspisende barn : en praktisk guide til småtspisende børns kostbehov


Beskrivelse


Indledes med afsnit om forskellige emner ift. børneernæring, Sundhedsstyrelsens anbefalinger og hvilke anbefalinger der gælder ift. småtspisende børn. Herefter en række opskrifter på aftensmad, mellemmåltider, dessert, morgenmad og godt til madpakken. Alle opskrifterne er beriget med ekstra kalorier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 19. juni 2015

En praktisk og overskuelig guide spækket med en masse opskrifter - til forældre med småtspisende børn.

Bogen indledes med afsnit om forskellige emner ift. børneernæring, Sundhedsstyrelsens anbefalinger og hvilke anbefalinger der gælder ift. småtspisende børn. Bogen gør op med den dårlige samvittighed forældre kan have, hvis børnene ikke vil spise sunde madvarer. Efter de indledende afsnit med fakta, er en række opskrifter på aftensmad, mellemmåltider, dessert, morgenmad og godt til madpakken. Alle opskrifterne er beriget med ekstra kalorier, så det småtspisende barn får dækket sit energibehov med små portioner.

En fin introduktion til emnet og hvilke særlige behov småtspisende børn har. Opskrifterne er rigt illustrerede med klare farvefotos, som viser den færdige ret.

Småtspisende børn er ikke direkte belyst før i en samlet udgivelse, fokus har i den sammenhæng været på småtspisende ældre og børn er ofte blot blevet kaldt kræsne. Ift. opskrifter til børn, kan man finde en masse gode opskrifter i Sabine Lemires 365 retter til børnefamilienHelens bog om børn & mad. Ift. viden om ernæring til især de mindste børn, er Helens bog om børn & mad et godt budSmåtspisende børn er ikke direkte belyst før i en samlet udgivelse, fokus har i den sammenhæng været på småtspisende ældre og børn er ofte blot blevet kaldt kræsne. Ift. opskrifter til børn, kan man finde en masse gode opskrifter i Sabine Lemires 365 retter til børnefamilien. Ift. viden om ernæring til især de mindste børn, er et godt bud.