Bøger / faglitteratur / øvelser

Dine psykiske evner : sådan udvikler du din naturlige intuition gennem din psykiske type


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 7. nov. 2018

Vil du gerne udvikle din naturlige intuition og psykiske evner? Så er denne guide for dig. For alle læsere der interesserer sig for alternativ personlig udvikling.

Guide af den kendte forfatter og spirituelle rådgiver Sherrie som har til formål at få læseren til at opdage, udvikle og bruge sin naturlige intuition og psykiske evner ved at tolke og forstå budskaber og signaler der modtages i dagligdagen. Bogen er med instruktioner, spirituel visdom og øvelser der skal hjælpe læseren til at bruge sine psykiske evner til at opnå den nødvendige indsigt for at kunne arbejde med de problemstillinger man fx møder i relationer, på jobbet eller når det kommer til ens helbred.

Hvis man er til personlig udvikling og ikke mindst det alternative, er denne guide spændende, letlæselig og med vidensballast; Dillard har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i spirituel psykologisk rådgivning. Endvidere har hun de sidste 30 år arbejdet som professionelt medium, clairvoyant detektiv og medicinsk intuitiv. Anbefalelsesværdig for den rigtige læser.

Af samme forfatter findes Kroppens intelligensIntuition der guider læseren til at helbrede sig selv og andre ved hjælp af intuition. Om intuitionen findes desuden Intuition af Simone Wright - også et anerkendt navn i USA inden for alternative opfattelser af naturvidenskab inspireret og påvirket af østlig tankegang, fx buddhismeAf samme forfatter findes Kroppens intelligens der guider læseren til at helbrede sig selv og andre ved hjælp af intuition. Om intuitionen findes desuden af Simone Wright - også et anerkendt navn i USA inden for alternative opfattelser af naturvidenskab inspireret og påvirket af østlig tankegang, fx buddhisme.