Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dotty detektiv - midnatsmysteriet


Beskrivelse


Dot og Bønne skal på actionlejr med skolen, og de kan næsten ikke vente, for der bliver alle mulige spændende aktiviteter, og måske kan de vinde Den Store Mesterpokal. Men nogen prøver på at spolere alt det sjove, og så må detektivbureauet i aktion.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2020

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 15. jan. 2020

Tredje del i serien om "Dotty Detektiv", en sjov og letlæst dagbog til selvlæsning fra 9 år og højtlæsning fra 7 år. Om Dot og hendes hverdag med venner, familie, kæledyr og detektivbureau. Denne gang skal hun på lejr med skolen.

I "Midnatsmysteriet" skal Dot og Bønne på actionlejr med skolen og de kan næsten ikke vente, for der bliver alle mulige spændende aktiviteter og måske kan de vinde Den Store Mesterpokal. Men nogen prøver på at spolere actionlejren og alt det sjove og så må detektivbureauet Forbind Prikkerne Dot Com i aktion og forsøge at løse mysteriet. Dot har sammen med sin hund McClusky og sin bedste ven Bønne startet et detektivbureau, der løser mysterier om stort og småt. Hun bor sammen med sin mor og sine tvillingesøstre og elsker gåder og mysterier. Bogen er illustreret med s/h tegninger og er bygget op i dagbogsform. Forsiden er i lilla og med sølv bogstaver, og viser Dotty med sin hund.

En rigtig fin historie i overskuelige kapitler til de læsere, der har sluppet letlæsningsbøgerne. Her er masser af sødme og humor om venskab og familielivet krydret med mysterier.

I form og udtryk minder serien om mange af de andre illustrerede dagbøger fra de senere år som fx Lottes liv - kaninkaosDe uovervindelige - grisekrisenMuffinklubben - verdens sødeste pigebande, De uovervindelige - grisekrisen og Muffinklubben - verdens sødeste pigebandeI form og udtryk minder serien om mange af de andre illustrerede dagbøger fra de senere år som fx Lottes liv - kaninkaos, og Muffinklubben - verdens sødeste pigebandeI form og udtryk minder serien om mange af de andre illustrerede dagbøger fra de senere år som fx Lottes liv - kaninkaos, De uovervindelige - grisekrisen og .