Bøger / faglitteratur

Dress Scandinavian


Beskrivelse


En introduktion til skandinavisk mode samt en guide til, hvordan du selv kan skabe stilen ved hjælp af enkelte beklædningsdele.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2016

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 25. okt. 2016

En introduktion til skandinavisk mode, samt en guide til hvordan du selv kan skabe stilen ved hjælp af enkelte beklædningsdele. For kvinder i alle aldre.

Pernille Teisbæk, der er en kendt blogger og tidligere modeekspert i Godmorgen DK, har specialiseret sig i skandinavisk mode. I denne bog tager hun udgangspunkt i sin egen stil og garderobe og giver tips til hvilke beklædningsdele, der er grundlæggende for en god garderobe i skandinavisk stil. Til denne garderobe hører bl.a. en blazer, jeans, stribede trøjer og en hvid skjorte. Pernille fortæller hvad der gør den skandinaviske stil unik og hvorfor den er beundret i modekredse i verden over. Efter hvert kapitel er der en side med snapshots af Pernille i det tøj eller den stil, kapitlet har omhandlet.

Let tilgængelig og grafisk flot bog med 18 korte kapitler som er suppleret godt af billedmaterialet. Modetipsene er anvendelige og kvinder af en hver bygning og alder vil kunne finde brugbare råd i bogen.

Der er en del bloggere som også har udgivet bøger, om hvordan man sammensætter sin garderobe og klæder sig. Se fx StyleguideSmartNu, Smart og Nu. Denne bog er den første med specielt fokus på skandinavisk stilDer er en del bloggere som også har udgivet bøger, om hvordan man sammensætter sin garderobe og klæder sig. Se fx Styleguide, og Nu. Denne bog er den første med specielt fokus på skandinavisk stilDer er en del bloggere som også har udgivet bøger, om hvordan man sammensætter sin garderobe og klæder sig. Se fx Styleguide, Smart og . Denne bog er den første med specielt fokus på skandinavisk stil.