Bøger / skønlitteratur / roman

Du går ikke alene : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Tre-årige Vilma og fire-årige Heidi forsvinder sporløst og da en kvinde findes myrdet i en gammel kuffert, må kriminalkommissær Karin Jacobsson med hjælp fra Anders Knutas kæmpe mod tiden for at opklare de mystiske hændelser.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 17. juni 2016

Ny spændende Mari Jungstedt krimi. Kriminalkommissær Karin Jacobsson skal opklare to små pigers forsvinden samt mordet på en ung kvinde. Hvem står bag forbrydelserne og er der en forbindelse imellem dem? For alle krimilæsere og især for dem som holder af den skandinaviske krimi.

Bogen er nr. 11 i serien om politiinspektør Knutas. Treårige Vilma forsvinder sporløst fra sin mors frisørsalon og kriminalkommissær Karin Jacobsson bliver sat på sagen. Karin må både balancere forholdet til Knutas som er sygemeldt med en depression samt den svære opgave at finde Vilma. Sagen tager en mystisk drejning da pigen pludselig dukker op igen, tilsyneladende uskadt. Men da fireårige Heidi pludselig forsvinder og en kvinde bliver fundet myrdet i en gammel kuffert, må Karin kæmpe mod tiden for at finde pigen inden det er for sent.

Spændende ny krimi fra Jungstedt. Nye læsere kan sagtens starte med bog nr. 11 i serien da det er en fritstående krimi, men et tidligere bekendtskab med serien er en fordel i forhold til de gennemgående karakterers udvikling.

Jungstedts krimi er en "klassisk" skandinavisk krimi og genren er meget efterspurgt. Et alternativ kunne være Camilla Läckbergs serie om forfatteren Erica Falck, hvor første bind hedder IsprinsessenHedebølge. Eller Liza Marklunds serie om reporteren Annika Bengtsson, hvor første bind hedder HedebølgeJungstedts krimi er en "klassisk" skandinavisk krimi og genren er meget efterspurgt. Et alternativ kunne være Camilla Läckbergs serie om forfatteren Erica Falck, hvor første bind hedder Isprinsessen. Eller Liza Marklunds serie om reporteren Annika Bengtsson, hvor første bind hedder .


litteratursiden.dk

d. 12. juli 2016

af

af

Lene Jensen

d. 12. juli 2016

Flere små piger forsvinder sporløst, og politiet har ingen spor at gå efter. Spændingen holder til sidste side i Jungstedts fængslende krimi. Mari Jungstedt har skrevet endnu fantastisk spændende krim...