Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Edward Rubikons mysterier - mørkets bog


Beskrivelse


Nogen forsøger at åbne en portal på Edwards skole, og det er op til ham og hans venner at standse det.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 5. aug. 2020

2. og 3. bog om Edward Rubikon og hans venner, der opklarer overnaturlige hændelser. Bøgerne veksler mellem tekst og tegneserie. Det er en sjov, spændende og let gysende historie for børn på 10-12 år. Bogen er også egnet til oplæsning for børn fra 8 år.

Edward Rubikon bor i Grimsby, hvor der ofte sker sære ting. I seriens 2. bog, "Mørkets bog", bliver skolen angrebet af nogle sære biller og et monster, som tyder på, at nogen er ved at åbne en portal til en anden verden. I den 3. bog, "Den sidste Halloween", beslutter rektor og borgmesteren sig for at aflyse Halloween, men det får ret ubehagelige konsekvenser for den lille by. Begge bøger er i stift bind og illustreret af Andreas Iversen.

Det er et par sjove og velfortalte historier for dem der kan lide lette gyserfortællinger. Tegneserie-kapitlerne understøtter teksten godt og skaber en god dynamik i fortællingen.

Et par gode historier for dem der kunne lide Den lille onde bogDen lille onde bog og Mysterieklubben og det hemmelige rumEt par gode historier for dem der kunne lide og Mysterieklubben og det hemmelige rum.