Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ella øver


Beskrivelse


Ella og Karla rimer og øver sig på at lave seje moves. Ella undersøger, hvordan andre gør på YouTube. Ved klassefesten får de lov til at underholde med deres numre. Så nu skal de virkelig øve sig med at spille og danse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2018

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 4. jan. 2018

Ella og bandet øver og øver. De skal måske spille til klassefesten, men Karlas rap rimer ikke. Først bliver Karla sur, men Ella kan rime, og pigerne finder også på at lave seje moves, mens de rapper. Frilæsning for piger, der er godt i gang med at læse. Lix 8. Fra 7 år/1. klasse.

To letlæste bøger i serien om Ella og hendes veninder og om bandet, der elsker at synge og danse. Ella skrive tekster, og hun er en god rapper. Derfor er hun nu medlem af bandet Eight Ears. Pigerne øver, og bandet får lov til at underholde med deres tre numre ved festen. Karla bliver sur, men da Ella hjælper hende med at rime, og hun får en ide til, at de på skift kan danse og rappe, bliver de gode veninder igen. Inden de går på, er de nervøse, men da Eight Ears rapper og danser, klapper publikum vildt.

Vedkommende og realistiske fortællinger om fire veninder, der elsker at spille musik og danse med deres band. Selvom bøgerne bør læses i rækkefølge, kan de læses uafhængigt af hinanden. Børn fra 1. klasse vil kunne spejle sig i pigernes aktiviteter. Bøgerne er illustreret af læseunderstøttende tegninger i farver. Omslaget på "Ella øver" viser Ella, der øver seje moves foran spejlet. Omslaget på "Ella og festen" viser bandet i fuld gang med at spille deres numre.

Læs også Ella rapperElla og bandetFunky - nyt nummer og Ella og bandet. Funky - nyt nummer anbefales fra 3. klasseLæs også Ella rapper og . Funky - nyt nummer anbefales fra 3. klasseLæs også Ella rapper og Ella og bandet. anbefales fra 3. klasse.