Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

Elmer Baltazar - truslen fra Kragoria


Beskrivelse


Fantasy. Under en opdatering af spillet Eye Master får Emmy en fornemmelse af, at Dronning Rania stadig er i live. Emmy og Elmer beslutter sig for at rejse tilbage til Arkadia og hjælpe Kip Lynild i kampen mod det onde.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2018

af

af

Marion Tirsgaard

d. 12. nov. 2018

Mørke kræfter truer igen Arkadia, og Elmer og Emmy må rejse tilbage i spillet og tage kampen mod det onde op som Lorac den Ukendte og Anzar Nattehøg. Til børn, der har læst 1. bog i serien og som kan lide fantasy og bøger, der foregår i en spilverden. Fra 10 år.

Det er 6 måneder siden Elmer og Emmy kom tilbage fra Arkadia, og i en opdatering af spillet Eyemaster opdager Emmy, at Arkadias baggrundshistorie er blevet ændret og et nyt landområde, Kragoria, er blevet tilføjet. Der er noget, der ikke stemmer. Da Emmy og Elmer får en sms med et råb om hjælp fra Elmers gamle mobil, som de efterlod i Arkadia, beslutter de to venner sig for at rejse til Arkadia og hjælpe i kampen mod det onde og jagten på Besh'Klanas tårer. Det er anden bog i Tobias Bukkehaves serie om Elmer Baltazar.

Det er en meget flot fortsættelse af serien, der er fuldt ud lige så velskrevet, spændende og medrivende som den første bog om Elmer Baltazar Elmer Baltazar - rejsen til Arkadia. Serien skal læses i rækkefølge.

Der findes en del fantasyserier, der foregår i parallelle verdener som fx Heksens arving og også gamer-serier, hvor hovedpersonerne bliver suget ind i en spilverden som fx serierne Gamerz, Game on og Roboys. Denne serie adskiller sig ved at blande fantasy og gaming.


Weekendavisen

d. 23. nov. 2018

af

af

Emil Blichfeldt

d. 23. nov. 2018