Bøger / faglitteratur / klummer

En bilidiots bekendelser


Beskrivelse


Et udvalg af Christian Frosts artikler, klummer og testkørsler foruden en lang række anekdoter fra bilrelaterede rejser verden rundt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juli 2011

af

af

Henrik H Pedersen

d. 6. juli 2011

Til især de meget interesserede bilentusiaster. Kan formidles til mandlige læsere af bilmagasiner og tidsskriftet "Bil ekspressen" hvor Christian Frost er en anerkendt skribent og redaktør.

En lille hardback sag med den meget anerkendte bil- og motorsports ekspert Christian Frost. Christian Frost er i dag redaktør og skribent på tidsskriftet "Bil ekspressen" og desuden forfatter til serien Legenden om som handler om de store klassiske bilmærker. En bilidiots bekendelser indeholder et udvalg af Christian Frosts artikler, klummer og testkørsler foruden en lang rækker anekdoter fra bilrelaterede rejser verden rundt. Bl.a. fra Ferraris testbane Fiorano hvor Christian Frost har et sving opkaldt efter sig. En del af artiklerne er redigeret i forhold til originalerne i "Bil ekspressen" eller er helt nye. I modsætning til Christian Frosts andre flotte bilbøger er her ingen fotos, men til gengæld en udmærket forside som kan "sælge" varen.

Såkaldte "klummebøger" om biler og motorsport eller mindre essay-lignende bilbøger, som nærværende bog kan karakteriseres som, findes der ikke noget af.

En bog som "sælger" på navnet Christian Frost som næsten er en legende indenfor bil- og motorsportslitteraturen. Kan formidles som en såkaldt hurtig hyggebog til farmand i ferien. Essaylignende "klummebøger" for bilfans er desuden en sjældenhed.