Bøger / skønlitteratur / roman

En død russer


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Politimanden Wolf mister sit job efter en skudepisode og får rippet op i gamle krigstraumer. Samtidig prøver den russiske politikvinde Inessa at opklare en mordsag med tråde til Danmark.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2018

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 22. maj 2018

Politimanden Wolf mister sit job efter en skudepisode og får rippet op i gamle krigstraumer. Samtidig prøver den russiske politikvinde Inessa at opklare en mordsag med tråde til Danmark. For læsere af spændingsromaner.

Da Andreas Wolf skyder en mand under tjeneste, ripper det op i gamle glemte krigstraumer, og han bliver afskediget fra sit job. Samtidig bliver han tilbudt at arbejde for en hemmelig organisation, der arbejder på at gøre verden til et bedre sted. Den russiske politikvinde Inessa arbejder også for organisationen, samtidig med at hun prøver at finde en morder, en dansk mand, der slår østeuropæiske kvinder ihjel. "En død russer" er første bind i en serie om politimanden Andreas Wolf. Næste bind udkommer i 2019.

Velskrevet spændingsroman, med to spor. Dels sporet om Andreas Wolf som det meste af bogen handler om at han selv skal finde ud af hvad der egentlig skete da han var udsendt i krig for jægerkorpset og dels sporet om Inessa der prøver at finde en iskold morder der møder østeuropæiske kvinder og slår dem ihjel mens han filmer dem. I sidste del af bogen, møder de to hovedpersoner hinanden efter de begge er begyndt at arbejde for den hemmelige organisation, der vil gøre verden til et bedre sted.

Christian Frosts krimi Black DolphinCorpus Christi har også Rusland som tema, mens Jesper Holms Corpus Christi krimiserie har hemmelige organisationer, tempelridderne, som tema. Første bog er Corpus ChristiChristian Frosts krimi Black Dolphin har også Rusland som tema, mens Jesper Holms krimiserie har hemmelige organisationer, tempelridderne, som tema. Første bog er .