Bøger / skønlitteratur / roman

En pige uden lige


Beskrivelse


Alt bliver kaos for beboerne i en ejendom på Manhattan, da elevatorføreren brækker benet. Afløseren, indiske Sanji, bliver fascineret af den unge Chloe, der bor på ottende etage og et varmt forhold opstår.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2020

af

af

Stine Grabas

d. 21. feb. 2020

Alt bliver kaos i en ejendom på Manhattan, da elevatorføreren brækker benet. Afløseren, indiske Sanji, bliver fascineret af den unge Chloe, der bor på ottende etage og et varmt forhold opstår. For læsere af skønne romaner om kulturforskelle, kærlighed og familie.

Mr. Deepak har en mission. Han vil i Guinness Rekordbog for at have kørt længst i en elevator og da kollegaen brækker benet, får han sin nevø til at agere elevatorfører om natten i en ejendom på Manhattan. Nevøen er lige kommet fra Indien, hvor han er succesfuld forretningsmand, men familien kommer først og Sanji trækker i uniformen. Her møder han den charmerende Chloe fra ottende etage, men kærligheden er ikke nem med forpligtelser og hemmeligheder. Marc Levy har tidligere udgivet PS fra ParisHvis det virkelig er sandt - og Hvis det virkelig er sandt -Mr. Deepak har en mission. Han vil i Guinness Rekordbog for at have kørt længst i en elevator og da kollegaen brækker benet, får han sin nevø til at agere elevatorfører om natten i en ejendom på Manhattan. Nevøen er lige kommet fra Indien, hvor han er succesfuld forretningsmand, men familien kommer først og Sanji trækker i uniformen. Her møder han den charmerende Chloe fra ottende etage, men kærligheden er ikke nem med forpligtelser og hemmeligheder. Marc Levy har tidligere udgivet PS fra Paris og .

En sød historie, som er svær at lægge fra sig. Boligens beboere bliver fint beskrevet med de konflikter og fordomme, et nært naboskab indeholder. Bogen kommer godt omkring kulturforskelle, skyldfølelse og loyalitet. En herlig og finurlig bog.

Bogen er i samme kategori som Den skønneste chokoladebutik i ParisSkæbnegudinden fra Salon d'Amour og Skæbnegudinden fra Salon d'AmourBogen er i samme kategori som Den skønneste chokoladebutik i Paris og .


Politiken

d. 13. apr. 2020

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 13. apr. 2020