Bøger / faglitteratur til børn / rejseførere

En rejse gennem USA


Beskrivelse


En rejseguide til USA. Om USA's geografi, historie, lokale specialiteter og udvalgte seværdigheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2016

af

af

Stine Bille

d. 17. feb. 2016

En rejseguide til USA. Vi starter rejsen i Boston og herfra går turen rundt i både nord- og sydstaterne. Du får mange rejsetips, og kommer bl.a. forbi metalsilhuetten af Martin Luther King i Atlanta og Honolulu på Hawaii, hvor Barack Obama er født. For 10-16-årige.

I serien "En rejse gennem" er turen nået til USA. Vi starter rejsen med en kort gennemgang af Nordamerikas opdagelse. Herefter beskrives forskellige rejseruter gennem USA, og vi får mange forskellige rejsetips til blandt andet Boston, New York, The Great Lakes og Niagara Falls, samt til USAś vestkyst og sydstaterne. Til sidst besøges Hawaii - unionens 50. stat. Undervejs nævnes og beskrives berømte personer, historiske begivenheder, lokale specialiteter og turistattraktioner som knytter sig til områderne. Illustrationerne er farvefotos i forskellige størrelser.

Bogen lever op til sin titel, og giver læseren en rejse gennem USA. Bogen er en "light" udgave af en rejseguide. Flot og indbydende layout.

Fra 2008 findes Sally Garrington bog fra serien "Verden i fokus" USAEn rejse gennem Frankrig, som behandler traditionelle geografiske emner og er mere skolerelevant. I samme serie "En rejse gennem" findes blandt andet En rejse gennem FrankrigFra 2008 findes Sally Garrington bog fra serien "Verden i fokus" USA, som behandler traditionelle geografiske emner og er mere skolerelevant. I samme serie "En rejse gennem" findes blandt andet .Informationer og udgaver