Bøger / skønlitteratur / roman

Et andet syn


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Sherry Moore bliver denne gang suget ind i hærens hemmeligheder. Efter at have været blind det meste af sit liv får hun pludselig synet tilbage, men skyldes det den radioaktive stråling, hun er blevet udsat for, eller skyldes det mon noget helt andet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2010

af

af

Zenia Johnsen

d. 13. okt. 2010

4. bog om den synske og blinde efterforsknings-konsulent Sherry Moore. Serien sælger sig selv godt med dragende forsider og spændende plots, som vil tiltale især krimilæsere.

Synske og blinde Sherry Moore har evnen til at kunne opfange og se døde menneskers erindringer. Da Sherry indkaldes til at hjælpe politiet med en dramatisk sag i New Mexico, ændrer det hendes liv radikalt. Sherry udsættes for radioaktiv stråling, og da hun rører en død krigsveteran, får hun pludselig synet tilbage efter at have været blind det meste af sit liv. Alle er begejstret for miraklet, men Sherry forstår, at der er noget lusk på spil, hvorfor hun starter sin private og risikofyldte efterforskning, som afslører intimiderende hemmeligheder om hæren og særligt et projekt om tankekontrol. Plottet er krydret med lidt kærlighed, venskab og Sherrys egen mystiske baggrund. Romanen er som sagt 4. del i krimiserien og er underholdende skruet sammen af en forfatter, der selv har arbejdet som efterforsker i politiet i en del år.

Serien om Sherry Moore er et sted mellem genrerne krimi og thriller og minder i opbygning og indhold om de populære amerikanske tv-serier "Medium" og "Ghost Whisperer", der også rører krimigenren op med en god klat pseudovidenskab.

Underholdende fortsættelse i krimiserien om den synske og blinde efterforsknings-konsulent. Serien er kendetegnet ved sit effektive miks af krimi og pseudovidenskab, som man også finder i flere af tidens populære tv-serier.