Bøger / faglitteratur

Et godt hundeliv : tips, tanker og tricks til en hverdag med vov


Beskrivelse


Grundlæggende viden om at omgås og opdrage hunde på en måde, som giver hunde gode liv og ejerne rare og rolige hunde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2016

af

af

Søren Møller

d. 19. jan. 2016

Bogen bringer grundlæggende viden om at omgås og opdrage en hund på en måde, som kan give en hund et godt liv, og ejeren en rar hund.

Først lidt om hundens mentale slægtsskab med forfaderen ulven. Derefter om hundens drifter og instinkter, sanser og sprog, og hvordan forståelse af disse ting kan kan bruges i opdragelsen. Og der er noget om børn og hunde, mad, motion, leg og kastration/sterilisation eller ej. Til sidst små kapitler om tilfælde, hvor det går skævt, og en hund bliver aggressiv eller bider, eller gør for meget, eller bliver nytårs-angst, eller i nogle tilfælde ikke kan være alene. Hertil giver forfatteren sine forslag til løsninger på problemerne. Illustreret med mange fine farvefotos af hunde og ejere.

Lille, nem at læse, hundebog, med en hundetræners anbefalinger.

Der er efterhånden mange bøger om hundes psykologi, opdragelse og pasning. Blandt andre af Anders Hallgren, som forfatteren selv henviser til, fx Drivkraft og motivation. Mange ting går igen fra bog til bog. I andre tilfælde er der supplerende ideer, - også her hvor forfatteren gør op med flere ældre metoder og byder ind med nogle nye.Informationer og udgaver