Bøger / skønlitteratur / roman

Et lille skridt på vejen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Stella bor alene med sin 7-årige søn Felix. Felix har problemer i skolen og nu skal der effektiviseres på hendes arbejde, så hun skal rejse ud og bedømme overnatningssteder i Norden. Hvordan skal hun overkomme det hele?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 27. apr. 2020

Stella bor alene med sin 7-årige søn Felix. Felix har problemer i skolen, og nu skal der effektiviseres på hendes arbejde, så hun skal rejse ud og bedømme overnatningssteder i Norden. Hvordan kan hun overkomme det hele? Feel good-roman for voksne kvinder.

Stella er glad for sit rutineprægede job på et rejsebureau i Stockholm. Men en dag dukker en smart effektiviseringskonsulent op og vender det hele på hovedet. Nu skal Stella til at rejse rundt og teste hoteller. Samtidig er hun presset af, at hendes søn ikke trives i skolen, som for øvrigt mener, at han har en diagnose. Hvis ikke Stella springer på opgaven med at teste hoteller, mister hun sit arbejde, men hun kan heller ikke rejse fra sin søn. Desperat vælger hun at tage sin søn med for at afprøve et højfjeldshotel i Fröliden. Måske kan det give dem lidt mere tid sammen?.

Hyggelig feel good-roman, der - i lighed med forfatterens andre bøger - også tager fint fat på et lidt tungere emne, nemlig at have et barn, som ikke ligner alle de andre. Jenny Fagerlund formår som altid at skrive så levende, at man nærmest selv drikker champagne på det nyrenoverede hotel i efterårssolens skønne stråler.

En plus en af Jojo Moyes har også en hovedperson, der er enlig mor.