Bøger / faglitteratur til børn / quizzer

Europa på quiz & tværs


Beskrivelse


En quizbog om forskellige emner i Europa bl.a. hovedstæder, bjerge og bjergkæder, en historisk quiz, berømte europæere og fodbold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2016

af

af

Stine Bille

d. 11. nov. 2016

En quizbog om forskellige emner i Europa. Ved du hvem der opfandt dampmaskinen? Hvilke farver har det hollandske flag? Er det Aberdeen, Glasgow eller Edinburgh der er hovedstad i Skotland? Fra 11 år og op.

Her kan du få testet din paratviden om Europa, inden for mange forskellige emner. Bogen indeholder spørgsmål til bl.a. Europas hovedstæder, bjerge og bjergkæder, en historisk quiz, berømte europæere og fodbold. Nogle af spørgsmålene er svære, men der er ofte tre svarmuligheder, hvilket gør det lidt lettere at svare. Bogen har også flere korte historiske tekststykker, hvor man evt. i grupper skal finde fem fejl. Sidst i bogen er der en tipskupon med tretten spørgsmål, indenfor alle bogens emner.

Det er en god og afvekslende quizbog. Den vil kunne udfordre mange på deres europæiske paratviden, Bogen har mange anvendelsesmuligheder, både i skolen og privat, fordi den har spørgsmål til mange forskellige emner.

Samme forfatter har også skrevet Danmark på quiz & tværsPå opdagelse i Europa!. En anden bog om Europa kunne være På opdagelse i Europa!, som også indeholder en quizSamme forfatter har også skrevet Danmark på quiz & tværs. En anden bog om Europa kunne være , som også indeholder en quiz.