Hvor store civile tab er acceptable i moderne krigsførelse? Skal hensynet til få, men sikre ofre, vægtes frem for mange potentielle? Filmen stiller skarpt på moralske, militære, juridiske og politiske overvejelser i brugen af droner i kampen mod terror.
I et boligkvarter i Nairobi mødes flere eftersøgte medlemmer af terrorgruppen Al-Shabaab. Mødet overvåges af britiske, kenyanske og amerikanske myndigheder. Planen er at tilfangetage medlemmerne, men det viser sig at der er materialer til selvmordsbomber i huset. Tilfangetagelse bliver umulig, men spørgsmålet er nu om der skal udføres et missilangreb fra overvågningsdronen, vel vidende at det vil koste civile liv. Beslutningen om et eventuelt angreb sendes gennem det juridiske, militære og politiske beslutningshierarki, alt imens tiden går og terroristerne måske slipper væk.
Der er ingen lette beslutninger i krig og filmen formår at skildre de forskellige hensyn og synspunkter, så publikum også overvejer for og imod. Det er en velspillet og elementært spændende historie, der giver stof til eftertanke. Filmen kan ses både som en krigsfilm, men også som en film om dilemmaer og moral i krig generelt. Anbefales.
Filmen Good killDrone handler også om dronekrig, særligt de menneskelige konsekvenser for især dronepiloten. Dokumentarfilmen Drone ser på følgerne af dronekrigsførsel for både piloter og ofreFilmen Good kill handler også om dronekrig, særligt de menneskelige konsekvenser for især dronepiloten. Dokumentarfilmen ser på følgerne af dronekrigsførsel for både piloter og ofre.