Bøger / skønlitteratur / roman

Farlig forelskelse


Beskrivelse


Liz Palmer er lykkelig for sit populære dykkercenter på den mexicanske ferieø Conzumel. Hun nyder roen og forudsigeligheden, men dét ændres brat da hun opdager et lig på bunden af havet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 24. okt. 2018

Liz Palmer er lykkelig for sit populære dykkercenter på den mexicanske ferieø Conzumel. Hun nyder roen og forudsigeligheden, men dét ændres brat da hun opdager et lig på bunden af havet. Spænding, narkosmuglere og romantik i en underholdende blanding for især kvinder.

Liget viser sig at være Jerry Sharpe, som bor til leje hos Liz og er dykkerinstruktør i hendes firma. Politiet sætter alt ind på at opklare det mystiske drab. Jerrys tvillingebror, den lækre advokat Jonas Sharpe, kommer til øen for at komme til bunds i, hvad der er sket. Liz leder bestemt ikke efter en mand, men hun har alligevel svært ved at afvise den lækre Jonas. Før Liz ved af det, er hendes rolige liv forandret og de bliver hvirvlet ind i en dramatisk jagt på svar blandt narkosmuglere og kriminelle. Hvad var det for en lyssky handel, Jerry Shape havde gang i?.

Den produktive forfatter udgav denne roman i 1986, hvilket kun mærkes en smule på fortællestilen. Bogen er senere udgivet i forskellige triviromanserier. Her er ikke plads til dybdegående personbeskrivelser, men underholdningsværdien fejler ikke noget. Alligevel er dette ikke en af Nora Roberts bedste romaner, der mangler simpelthen lidt åndeløs spænding og en handling der ind i mellem kunne overraske en smule.

Der er mere saft og kraft i fx Paradis i Caribien? af Pamela Fagan Hutchins.