Bøger / faglitteratur / erindringer

Farvel, kære sofa


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fragmentariske erindringer, betragtninger og digte om, hvordan Majbritte Ulrikkeholm (f. 1964) får ændret sit indre liv ved at rydde sit hus. Et livsoprydningsforløb der giver plads til kærligheden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juli 2018

af

af

Birgit Sloth

d. 17. juli 2018

Fragmentariske erindringer, betragtninger og digte der fortæller om, hvordan Majbritte Ulrikkeholm får ændret sit kærlighedsspor. For læsere der søger inspiration til at gøre noget ved deres eget kærlighedsliv, er spirituelt interesserede eller som følger forfatterens liv.

Majbritte Ulrikkeholm vil gøre op med barndommens arv ved bogstaveligt talt at rydde sit hus, sætte det i perfekt stand og kun omgive sig med helt nødvendige ting. I erindringsglimt fortælles om en opvækst hos en psykisk syg mor, men også om kærlige bedsteforældre, venner og kærester. Livet har været fyldt med dårlige kærlighedsrelationer, så i en periode lever hun alene for at lære at være "elsket uden at skulle gøre noget".

En sanselig og lyrisk tekstsamling med mange gentagelse, også fra hendes to andre bøger om kærlighedsspor: Pilgrim i hjertetRejsen til kærlighed og Rejsen til kærlighed. Bogens slørede sort/hvide private fotografier og gennemgående blomsterillustrationer giver et romantisk indtryk svarende til indholdetEn sanselig og lyrisk tekstsamling med mange gentagelse, også fra hendes to andre bøger om kærlighedsspor: Pilgrim i hjertet og . Bogens slørede sort/hvide private fotografier og gennemgående blomsterillustrationer giver et romantisk indtryk svarende til indholdet.

"Elsk dig selv"-problematikken med tydeligere selvhjælp fås i Du er nok!Sommerfuglen på Balis himmel. Louise Lundberg Claesen har i romanform, senest Sommerfuglen på Balis himmel også fortalt om en kvindes opgør med en lignende dårlig opvækst, hendes åndelige udvikling og søgen efter kærlighed"Elsk dig selv"-problematikken med tydeligere selvhjælp fås i Du er nok!. Louise Lundberg Claesen har i romanform, senest også fortalt om en kvindes opgør med en lignende dårlig opvækst, hendes åndelige udvikling og søgen efter kærlighed.