Bøger / faglitteratur / øvelser

Find glæden


Beskrivelse


Forfatteren giver gennem egne erfaringer og øvelser gode råd til at blive mere bevidst om, hvordan man kan skabe mere glæde i sit eget liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2016

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 15. jan. 2016

Mange voksne har svært ved at glæde sig over livet i almindelighed, de er fanget i bestemte vaner, føler sig ensomme eller ikke imødekommet af andre. Denne bog giver enkle løsninger på problemet med af find glæden.

Med baggrund i sit arbejde som coach og en uddannelse i kommunikation og pædagogik giver forfatteren en række eksempler fra hverdagen på hvordan mennesker føler at tilværelsen er trist, glædesløs, uden venner eller anden tomhed. Løsningen er at opøve taknemmelighed og værdsættelse af de gratis glæder som fx naturen tilbyder, lære at give/modtage en venlig gestus i hverdagen, søge fællesskaber og om fornødent skifte spor. Bogen indeholder øvelser med linjer til udfyldelse af svar.

For de mange, der savner mere glæde i livet vil bogens eksempler og forslag være en øjenåbner. Letlæseligt sprog, overskuelig og indbydende opsætning. Det vil være en god basisbog at give til dem, der gerne vil begynde med en lidt mere hverdagsagtig tilgang til begrebet positiv psykologi. Forfatteren henvender sig venligt imødekommende til læseren med sine fornuftige råd, også med eksempler fra eget liv.

Vælg fra - og bliv bedre til at vælge det rigtige tilSkru op for livetFind livsglæden igenTør du mærke livet?, Skru op for livet og Find livsglæden igen er ligeledes letlæste og praktisk orienterede. Det samme er Sarah Zobel Kølpins bøger, senest Tør du mærke livet?Vælg fra - og bliv bedre til at vælge det rigtige til, og Find livsglæden igen er ligeledes letlæste og praktisk orienterede. Det samme er Sarah Zobel Kølpins bøger, senest Tør du mærke livet?Vælg fra - og bliv bedre til at vælge det rigtige til, Skru op for livet og er ligeledes letlæste og praktisk orienterede. Det samme er Sarah Zobel Kølpins bøger, senest Tør du mærke livet?Vælg fra - og bliv bedre til at vælge det rigtige til, Skru op for livet og Find livsglæden igen er ligeledes letlæste og praktisk orienterede. Det samme er Sarah Zobel Kølpins bøger, senest .