Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Fine & farverige perleplader - for hele familien


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Ideer til hvad man, udover perleplader, kan lave af perlerne. Bl.a. uroer, ophæng og smykker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juli 2015

af

af

Henriette Olesen

d. 13. juli 2015

Mange skønne flotte idéer til ting lavet på perleplader. Bogen henvender sig til alle, der elsker at lave perleplader og søger nye idéer. Der er ting både til drenge og piger, desuden vil bogen også være god i institutioner.

Bogen indholder mange nye idéer til, hvad der kan laves med perler. Her er duer, ugler, uroer, insekter og en luftballon. Ved hver skabelon findes en lille figur over, hvilken type plade figuren skal laves på. Desuden findes en skriftlig vejledning over hvordan skabelonen laves. Bagerst i bogen findes nogle tips og detaljer, der kan være gode at kende. De forskellige skabeloner er af varierende sværhedsgrader. Forfatteren henviser desuden til sin hjemmeside og blog.

Dette er en super bog at finde inspiration i, ikke bare til perleplader men også til uroer, krukker og snurretoppe. Der er mange idéer, og man bliver inspireret til selv at finde på flere. Bogen er let at gå til, så har man perler, er det bare at komme i gang.

Der findes andre bøger med inspiration til perleplader blandt andet Kreativ med perleplader desuden har forfatteren også lavet bøger med inspiration til hækling.