Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Fine & farverige perleplader - til jul


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


33 opskrifter på julepynt lavet af perler på perleplader. Motiverne spænder over flag, hjerter, marcipangrise, halmbukke, minijuletræ i 3D, krybbespil til balancelyseholdere og elektriske lyskæder pyntet med perler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2015

af

af

Helle Laursen

d. 19. okt. 2015

Masser af idéer til julepynt man kan lave på perleplader. Her er klassiske pynt som hjerter og engle, men også et miniperlejuletræ i 3D. For 5-99 år.

33 opskrifter med julepynt lavet i perler på perleplader. Der er klassisk julepynt som flag, hjerter og halmbukke. Bogens mange designidéer henvender sig både til dem der bevæger sig ud i perlepladens kunst for første gang og til dem med rutine. Der er enkle hjertedesign og der er et miniperlejuletræ i 3D. Kvadratisk fagbog med farvefotos og med korte forklarende tekst. Bagerst i bogen er der tips og detaljer, der er en hjælp hvis man er ny inden for perlepladedesign, samt en oversigt over materialer, redskaber og forhandlere.

Selvfølgelig kan der laves flot julepynt ved hjælp af perleplader. Lisbeth Lücke Larsen viser endnu engang hvor meget hygge og kreativitet der er, når man går i gang med at arbejde med perler og perleplader. Bogen er fyldt af inspirerende farverige fotos af den færdige julepynt, der er en fortolkning af klassiske julepyntsdesigns. Teksten forklarer på en enkel og overskuelig måde, hvordan man laver de enkle designs.

Forfatteren har lavet andre bøger med idéer til perlepladedesign. Man kan også kigge i Jul med perlepladerKreativ med perleplader eller Kreativ med perleplader af Grete Bendixen for mere inspirationForfatteren har lavet andre bøger med idéer til perlepladedesign. Man kan også kigge i Jul med perleplader eller af Grete Bendixen for mere inspiration.