Bøger / faglitteratur

Født sensitiv : vores historier


Beskrivelse


Veninderne Prinsesse Märtha Louise (f. 1971) og Elisabeth Nordeng (f. 1968) fortæller deres personlige historier om livet som højsensitiv - gennem barndom, ungdom, arbejdsliv og moderskab. Med forslag til øvelser og meditationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. nov. 2018

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 28. nov. 2018

To veninder fortæller deres personlige historier om livet som højsensitiv, og kommer med tips til praktiske øvelser. Særligt sensitive vil finde genkendelse i bogen, der også appellerer til royale biografilæsere.

Forfatterne kommer fra vidt forskellige miljøer, den ene kongelig, den anden fra en almindelig kernefamilie. Da de lærte hinanden at kende, fandt de ud af, at de begge altid har følt sig anderledes, og da de læste Elaine N. Arons bog Særligt sensitive menneskerEnglenes hemmelighederMød din skytsengel faldt brikkerne på plads. Efter et forord og en kort forklaring om at være højsensitiv, skiftes forfatterne til at fortælle deres personlige historier om et liv der føles mere intenst, fordi sanseapparatet er på overarbejde. Om barndom, ungdom, arbejdsliv, moderskab, og også om at være født royal. Sidst i bogen er der tips til praktiske øvelser og meditationer. Forfatterne har sammen selvudviklingsfirmaet "Soulspring" og har tidligere udgivet Englenes hemmeligheder og Mød din skytsengelForfatterne kommer fra vidt forskellige miljøer, den ene kongelig, den anden fra en almindelig kernefamilie. Da de lærte hinanden at kende, fandt de ud af, at de begge altid har følt sig anderledes, og da de læste Elaine N. Arons bog Særligt sensitive mennesker faldt brikkerne på plads. Efter et forord og en kort forklaring om at være højsensitiv, skiftes forfatterne til at fortælle deres personlige historier om et liv der føles mere intenst, fordi sanseapparatet er på overarbejde. Om barndom, ungdom, arbejdsliv, moderskab, og også om at være født royal. Sidst i bogen er der tips til praktiske øvelser og meditationer. Forfatterne har sammen selvudviklingsfirmaet "Soulspring" og har tidligere udgivet og Mød din skytsengelForfatterne kommer fra vidt forskellige miljøer, den ene kongelig, den anden fra en almindelig kernefamilie. Da de lærte hinanden at kende, fandt de ud af, at de begge altid har følt sig anderledes, og da de læste Elaine N. Arons bog Særligt sensitive mennesker faldt brikkerne på plads. Efter et forord og en kort forklaring om at være højsensitiv, skiftes forfatterne til at fortælle deres personlige historier om et liv der føles mere intenst, fordi sanseapparatet er på overarbejde. Om barndom, ungdom, arbejdsliv, moderskab, og også om at være født royal. Sidst i bogen er der tips til praktiske øvelser og meditationer. Forfatterne har sammen selvudviklingsfirmaet "Soulspring" og har tidligere udgivet Englenes hemmeligheder og .

Man får en god fornemmelse af livet som særligt sensitiv i de personlige beretninger, og det er interessant at se kontraster og ligheder i venindernes vidt forskellige opvækst. God introduktion om emnet.

Udover Aron har flere skrevet om emnet. Vi er også - særligt sensitiveSærligt sensitivSensitiv mor er 22 personlige beretninger, og Særligt sensitiv er en guide med test og øvelser. I Sensitiv mor er der særlig fokus på moderskabetUdover Aron har flere skrevet om emnet. Vi er også - særligt sensitive er 22 personlige beretninger, og er en guide med test og øvelser. I Sensitiv mor er der særlig fokus på moderskabetUdover Aron har flere skrevet om emnet. Vi er også - særligt sensitive er 22 personlige beretninger, og Særligt sensitiv er en guide med test og øvelser. I er der særlig fokus på moderskabet.